Hoe zuiver ik effectief ventilatielucht van aerosolen en fijnstof?

wij hebben het antwoord!
Hoe zuiver ik effectief ventilatielucht van aerosolen en fijnstof?
Duurzame elektrostatische luchtfiltratie tegen virussen, allergenen en fijnstof

In samenwerking met VFA-solutions biedt R-Vent de ASPRA-technologie voor het zuiveren van ventilatielucht van virussen, allergenen en fijnstof. De ASPRA-productrange maakt het mogelijk om ventilatielucht effectief te zuiveren van gevaarlijke en verontreinigende stoffen. De ASPRA-productrange maakt het mogelijk om ventilatielucht effectief te zuiveren van gevaarlijke en verontreinigende stoffen. Van stand-alone oplossingen tot volledig in (bestaande) ventilatie- en/of luchtbehandelingsystemen geïntegreerde oplossingen.

 

Revolutionaire & duurzame oplossing voor effectieve luchtfiltering

ASPRA is een revolutionaire toepassing voor luchtzuivering. Het systeem heeft een zeer hoge luchtzuiveringsefficiëntie (tot E10-11/HEPA classificatie volgens NEN-EN 1822 norm), zonder gebruik te maken van een HEPA filter. Hierdoor heeft de ASPRA 80% minder drukval dan conventionele filters, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. van klassieke filters. De ASPRA laadt deeltjes enkel in het apparaat op, en vangt de deeltjes direct af op het eigen open structuur filter (een collector). Er worden geen schadelijke radicalen geproduceerd.

Lees meer.

Vraag

In samenwerking met VFA-solutions biedt R-Vent de ASPRA-technologie voor het zuiveren van ventilatielucht van virussen, allergenen en fijnstof. De ASPRA-productrange maakt het mogelijk om ventilatielucht effectief te zuiveren van gevaarlijke en verontreinigende stoffen.