Visualiseer nu de verspreiding van aerosolen in uw gebouw

wij hebben het antwoord!
Visualiseer nu de verspreiding van aerosolen in uw gebouw

In samenwerking met VentiScan biedt R-Vent u, als relatie van R-Vent, de mogelijkheid een speciaal ontwikkelde scan te maken van de huidige situatie om inzicht in de verspreiding van aerosolen in een gebouw te krijgen.  VentiScan maakt daarbij gebruik van de nieuwste inzichten en modellen op het gebied van CFD (Computational Fluid Dynamics). De tool maakt gebruikt verschillende fysische modellen om de luchtstromen en aerosolen te analyseren en in kaart te brengen aan de hand van de laatste RIVM-inzichten.

Hierbij wordt gekeken naar de indeling van de ruimte, de ventilatie en de locaties van mensen. Hiermee krijgt u goed inzicht hoe mogelijke virusdeeltjes zich in uw ruimte kunnen verspreiden en wat u daaraan kunt doen. U krijgt als relatie van R-Vent onder vermelding van uw relatienummer direct €250,00 korting op de door VentiScan uitgevoerde scan en analyse.

Lees meer

Vraag

In samenwerking met VentiScan biedt R-Vent u, als relatie van R-Vent, de mogelijkheid een speciaal ontwikkelde scan te maken van de huidige situatie om inzicht in de verspreiding van aerosolen in een gebouw te krijgen.