vespi-v2.bergschenhoek02.bitwise.nl -1 False

RoFa Foundation Omdat kinderen de toekomst zijn!

wij hebben het antwoord!
RoFa Foundation

Maatschappelijke betrokkenheid

Vespi maakt als R-Vent Group-bedrijf onderdeel uit van de Bergschenhoek Groep. De Bergschenhoek Groep is een familiebedrijf, ontstaan in 1919. R-Vent Group B.V. is gericht op continuïteit op de lange termijn. De omgeving waarbinnen R-Vent Group opereert is complex. 

Stakeholders stellen hoge eisen. In deze omgeving is het nemen van verantwoordelijkheid voor wettelijk correct gedrag en ethisch ondernemen groot. Daarbij is het MVO-beleid een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor de oprichters van Bergschenhoek Groep B.V. meer dan een duurzame bedrijfsvoering. Het betekent ook maatschappelijke betrokkenheid. Dit is de reden van de oprichting van Stichting RoFa Foundation.

De Stichting RoFa Foundation is een initiatief van de RoFa Stichting, opgericht in 2011. RoFa staat voor Rook Familie, bestaande uit de 2 families – H. Rook en G. Rook – gezamenlijk eigenaar van de Bergschenhoek Groep B.V. Bergschenhoek Groep BV is met haar ondernemingen wereldwijd actief. Vanuit de beide families ontstond de wens om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen, wat resulteerde in de Stichting RoFa Foundation. R-Vent Group B.V. ondersteunt  de Stichting RoFa Foundation.
  
De stichting heeft de ambitie om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren wereldwijd. De bijdrage bestaat uit een financiële ondersteuning voor levensonderhoud en het volgen van onderwijs. Hiermee wordt de kans op een goede toekomst vergroot. Naast jongeren, richt Stichting RoFa Foundation zich ook op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Omdat kinderen de toekomst zijn!

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting RoFa Foundation.